Statusuppdatering

Som ni säkert har lagt märke till så har det mest varit spartips den senaste tiden (med några längre inlägg då och då). Anledningen till detta tänkte jag berätta om. Just så att ni förstår bloggens status just i dagsläget.

Anledningen till den dåliga uppdateringsfrekvensen är att jag har påbörjat min andra flytt för detta år. Vilket gör att jag har lite stressigt både med jobb, packande, flytt, säljande utav tillhörigheter och även en julledighet som jag ska ha. Så därmed ska jag försöka hinna göra så mycket som möjligt innan julledigheten för att senare när jag väl åker ner igen kunna städa ur det sista ur mitt nuvarande boende och flytta norrut igen.

Ni som har flyttat tidigare (och jobbat) förstår hur mycket stress man får utstå under de veckorna. Utöver detta så ska jag ju dessutom resa bort under julledigheten så det resulterar ju inte direkt i mindre stress! Ni får helt enkelt hålla ut så kommer jag att börja uppdatera mer regelbundet efter jul.

Anledningen till att det blir först efter jul är att jag kommer ha en liten paus under julledigheten. Kommer dock vara aktiv på twitter (och kanske skriva ett blogginlägg eller två) under ledigheten.

God jul och gott nytt år! // Budgetliv

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s